بایدها و نبایدهای امنیتی استفاده از شبکه‌های اجتماعی


به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ قدرت الوانی روز پنجشنبه اظهار کرد: سودجویان از راه‌های مختلف برای کلاهبرداری و فریب کاربران استفاده می‌کنند، این‌ روزها کلاهبرداری از طریق لینک‌های جعلی بیش از گذشته شایع شده لذا به شهروندان توصیه می‌شود به‌هیچ ‌عنوان برروی لینک‌های ناشناس در شبکه‌های اجتماعی کلیک نکنند.

وی ادامه داد: با این کار از دانلود فایل‌های آلوده و مخرب که در بسیاری از موارد افراد را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و حساب بانکی آنان را خالی می‌کند، جلوگیری می‌شود.

رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی بیان کرد: یکی از نگرانی‌های شهروندان سوء‌استفاده از شبکه‌های اجتماعی آنان در هنگام سرقت یا مفقودی گوشی هوشمند است، لذا به شهروندان توصیه می‌شود درصورت سرقت یا مفقودی تلفن همراه، بلافاصله از طریق یک گوشی یا لب‌تاپ حساب‌های خود را در شبکه‌های اجتماعی غیرفعال کنند.

وی افزود: اطلاعات مربوط به حساب بانکی و کارت‌های اعتباری خود را برای هیچ‌کس در شبکه‌های اجتماعی ارسال نکنید، زیرا این‌کار می‌تواند برای کاربران دردسرهای متعددی را به‌همراه داشته باشد.

سرهنگ الوانی تصریح کرد: از اتصال به شبکه‌های وای‌فا در اماکن عمومی پرهیز کنید و از استفاده و یا بازکردن شبکه‌های اجتماعی خود با استفاده از وای‌فای عمومی، جدا خودداری کنید.

وی تاکید کرد: شهروندان هشدارهای پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای ‌مجازی یا پیام‌رسان‌های موبایلی، مراتب را از طریق نشانی سایت پلیس‌ فتا به آدرس الکترونیکی www.fata.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین شماره تماس۰۹۶۳۸۰ مربوط به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر کشور است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

کاهش تقاضای مواد مخدر نیاز به اقدامات فرهنگی دارد

به گزارش خبرنگار ایرنا سید محمد رضا هاشمی روز شنبه در بازدید از کشفیات مواد …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ