مزایا و معایب بلوک هبلکس – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، بلوک هبلکس به‌عنوان یکی از بلوک‌های بتنی سبک شناخته می‌شود که طیف وسیعی از مزایا و ویژگی‌های منحصربه‌فرد را به سازندگان در عرصه ساخت و ساز ارائه می‌دهد. با توجه به خصوصیات و ویژگی‌های بلوک هبلکس امروزه از این بلوک در پروسه ساختمان‌سازی و بسیاری از پروژه‌های ساختمانی استفاده می‌شود. همانطور که می‌دانید تمام مصالح ساختمانی دارای مزایا و معایب مخصوص به خود هستند و بلوک هبلکس نیز از این قاعده مستثنی نیست و مانند بسیاری از مصالح ساختمانی مزایا و معایبی دارد. در این مطلب شما را با مهم‌ترین و رایج‌ترین مزایا و معایب بلوک هبلکس آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

مزایای بلوک هبلکس

مزایا و معایب بلوک هبلکس

بلوک هبلکس به‌واسطه مزایا و خصوصیات منحصربه‌فردی که دارد محبوبیت بسیاری در میان ساختمان‌سازان و مهندسان به دست آورده است. از مهم‌ترین مزایای این بلوک ساختمانی می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

سبک وزنی بلوک هبلکس

عایق صوتی

عایق حرارتی

مقاومت بالا در برابر زمین‌لرزه

مقاومت بالا در برابر حریق

سرعت بالا در اجرا

عایق رطوبت

امکان ساخت سفارشی بلوک

خاصیت آگوستیک

سازگاری با محیط‌زیست

در ادامه به معرفی و بررسی هر یک از مزایای بلوک هبلکس به‌صورت مجزا می‌پردازیم.

۱. سبک وزنی بلوک هبلکس

از مهم‌ترین و رایج‌ترین مزیت‌های بلوک هبلکس می‌توان به وزن بسیار کم آن اشاره کرد. این بلوک در مقایسه با سایر بلوک‌های ساختمانی از جمله آجر از وزن بسیار کمتری برخوردار است و به‌همین‌خاطر فرآیند اجرا و حمل‌ونقل آن با سهولت بیشتر انجام می‌شود.

۲. عایق صوتی

از دیگر مزایا و مشخصات بلوک هبلکس می‌توان به عایق بودن آن اشاره کرد؛ عایق صوتی به‌عنوان یکی دیگر از مزایای بلوک هبلکس شناخته می‌شود که نظر و اعتماد بسیاری از مشتریان را خود جلب می‌کند. عایق بودن هبلکس در برابر صدا موجب می‌شود تا سروصدای بیرون وارد ساختمان نشود. بلوک هبلکس با توجه به ساختاری که دارد صدا در هنگام برخورد با آن می‌شکند و به‌راحتی منتقل نمی‌شود.

۳. عایق حرارتی

بلوک هبلکس به‌دلیل متریال و ساختار منحصربه‌فرد از مقاومت بسیار بالایی در برابر حرارت برخوردار است و به‌همین‌خاطر می‌توان آن را یک عایق حرارتی عالی در نظر گرفت. شما با استفاده از بلوک هبلکس در سازه‌تان در مصرف انرژی نیز تا حد بالایی صرفه‌جویی خواهید کرد.

۴. مقاومت بالا در برابر زمین‌لرزه

از دیگر مزیت‌های بلوک هبلکس می‌توان به مقاومت بالای آن در برابر زلزله اشاره کرد. این بلوک در برابر زمین‌لرزه با توجه به متریال به‌کاررفته و وزن مناسب دارای مقاومت بسیار بالایی است و شما می‌توانید با خرید بلوک هبلکس سازه‌تان را در برابر نیروهای وارده و زمین لرزه مقاوم کنید.

۵. مقاومت بالا در برابر حریق

بلوک هبلکس به‌عنوان یک عایق ایده‌آل در برابر حریق محسوب می‌شود. در واقع این نوع بلوک حرارت را به‌کندی انتقال می‌دهد و استفاده از سیلیس در ساختار آن موجب شده تا به‌ندرت آتش را از خود عبور دهند. بلوک هبلکس با خاصیت جلوگیری از حریق می‌تواند انتخاب بسیار ایده‌آلی برای ساختمان‌سازی و ساخت سازه‌های مهم باشد.

۶. سرعت بالا در اجرا

از دیگر مزایای بلوک هبلکس می‌توان به نصب و اجرای سریع آن اشاره کرد. در واقع فرآیند اجرای این بلوک از سرعت و سهولت بسیار بالایی برخوردار است و شما می‌توانید با استفاده از این بلوک در زمان اجرای پروژه‌ها تا حد بسیاری صرفه‌جویی کنید.

۷. عایق رطوبت

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها و مزایای بلوک هبلکس را می‌توان مقاومت بالای آن در برابر رطوبت دانست. مقاومت این بلوک در برابر حرارت موجب شده تا در شهرهای شمالی و مرطوب کشور نیز بتوانید از این بلوک استفاده کنید. با استفاده از بلوک هبلکس در ساخت سازه، رطوبت به‌هیچ‌عنوان به داخل ساختمان نفوذ پیدا نمی‌کند و علاوه‌بر این چنانچه لوله‌ها در ساختمان دچار خرابی یا ترکیدگی شوند بلوک‌ها هبلکس نقش عایق را ایفا می‌کنند و از نفوذ رطوبت به بافت سازه تا حد بسیاری جلوگیری خواهند کرد.

۸. امکان ساخت سفارشی بلوک

بلوک‌های هبلکس در ابعاد و اندازه‌های مختلفی تولید و در بازار عرضه می‌شوند. شما می‌توانید بلوک‌های هبلکس را در ابعاد موجود در بازار خریداری کنید و یا به‌صورت سفارشی به کارخانجات معتبر و رسمی سفارش دهید و متناسب با نیاز و ابعاد موردنظرتان، بلوک هبلکس را تحویل بگیرید.

۹. خاصیت آگوستیک

یکی دیگر از محبوب‌ترین مزیت‌های بلوک هبلکس را می‌توان خاصیت آگوستیک آن دانست. بلوک‌های هبلکس به‌عنوان مانع صوتی عمل می‌کنند و به‌همین‌خاطر با نوعی ویژگی آگوستیک همراه خواهند بود.

۱۰. سازگاری با محیط‌زیست

از مهم‌ترین مزایای بلوک هبلکس می‌توان به سازگاری کامل آن با محیط‌زیست اشاره کرد. در واقع این بلوک ساختمانی با متریال درجه‌یک و غیرسمی ساخته می‌شوند و به‌همین‌خاطر هیچ اختلالی در محیط‌زیست به وجود نمی‌آورند.

معایب بلوک هبلکس

مزایا و معایب بلوک هبلکس

بلوک هبلکس با وجود مزایا و ویژگی‌های بی‌شماری که دارد اما فاقد معایب هم نیست و در ادامه به مهم‌ترین معایب این بلوک ساختمانی می‌پردازیم:

قیمت نسبتاً بالا

تنوع رنگی بسیار کم

مقاومت فشاری پایین

ایجاد ترک در دیوارهای هبلکس

عدم مقاومت در برابر نویز ضربه‌ای

در ادامه هر کدام از معایب ذکر شده را به صورت کامل و مجزا شرح خواهیم داد:

۱. قیمت نسبتاً بالا

بلوک هبلکس به‌دلیل برخورداری از متریال باکیفیت و امکانات منحصربه‌فرد از قیمت نسبتاً بیشتری نسبت به سایر بلوک‌های ساختمانی برخوردار است. البته که قیمت بالای این بلوک در مقایسه با خصوصیات و مزیت‌های آن چندان به چشم نمی‌آید و می‌تواند انتخابی کاربردی و ایمن برای ساختمان‌سازی باشد. برای خرید بلوک هبلکس با بهترین کیفیت و قیمت بر روی لینک ذیل کلیک کنید.

۲. تنوع رنگی بسیار کم

از معایب اصلی بلوک هبلکس می‌توان به تنوع رنگی محدود آن اشاره کرد. امروزه بلوک‌های هبلکس در چندین رنگ محدود تولید و وارد بازار می‌شوند و به‌همین‌خاطر چندان جنبه زیبایی ندارند و عمدتاً در عرصه نازک‌کاری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

۳. مقاومت فشاری پایین

مقاومت فشاری پایین یکی دیگر از معایب بلوک هبلکس است که موجب می‌شود تا سازه قدرت بسیار کمتری در برابر فشارهای وارده داشته باشد. پیشنهاد می‌کنیم که از بلوک‌های هبلکس به‌هیچ‌عنوان در دیوارهای باربر استفاده نکنید و استفاده از آن را به دیوارهای غیر سازه‌ای یا غیر باربر محدود کنید.

۴. ایجاد ترک در دیوارهای هبلکس

با گذر زمان شما با ترک‌هایی بر روی دیوار هبلکس مواجه خواهید شد که این مسئله را می‌توان یکی از معایب اصلی و مهم بلوک هبلکس دانست.

۵. عدم مقاومت در برابر نویز ضربه‌ای

بلوک‌های هبلکس با وجود توان و قدرت بسیار بالایی در برابر جلوگیری از نفوذ صداهای آزاردهنده دارند اما در برابر نویزهای ضربه‌ای چندان مؤثر عمل نمی‌کنند و به‌راحتی نویز ضربه‌ای را از خود عبور می‌دهند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

صفحهٔ درخواستی شما یافت نشد.

احتمالاً آدرس را اشتباه تایپ کرده‌اید. شما به طور خودکار به صفحهٔ اول هدایت خواهید …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ