به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا از خبرگزاری شهاب، این در حالی است که بر اساس توافقهای انجام شده باید روزانه ۵۰۰ کامیون کمک به نوار غزه وارد شود که ۵۰ مورد از آنها میبایست حامل سوخت باشد.
بنا بر این بیانیه، همچنین نیروهای اشغالگر همچنان اجازه ورود ماشین آلات سنگین و خانههای پیش ساخته به نوار غزه را صادر نکردهاند.
به گزارش ایرنا، دفتر رسانهای دولتی در نوار غزه پیش تر در بیانیهای از خودداری رژیم صهیونیستی از عمل به تعهدات خود در توافق اخیر خبر داد.
دفتر رسانهای دولتی در نوار غزه در این بیانیه اعلام کرد که تاکنون فقط هشت هزار و ۵۰۰ کامیون کمک از مجموع ۱۲ هزار کامیون وارد نوار غزه شده است.
این بیانیه میافزاید: براساس توافق قرار بود ۶ هزار کامیون حامل کمکهای انسانی وارد شمال نوار غزه شود ولی تاکنون این عدد کمتر از سه هزار کامیون بوده است.
بنا بر این بیانیه، همچنین قرار بود براساس توافق روزانه ۵۰ تانکر سوخت به نوار غزه وارد شود که اکنون فقط روزانه ۱۵ تانکر وارد میشود.
بر اساس این بیانیه، از زمان اجرا شدن توافق فقط ۱۰ درصد چادرها وارد این منطقه شده و از ۶۰ هزار خانه پیش ساخته تاکنون حتی یک خانه وارد نوار غزه نشده است.
این بیانیه میافزاید: دشمن صهیونیستی از عمل به تعهدات خود در توافق خودداری و از ورود تجهیزات لازم برای اسکان جلوگیری میکند.
در ادامه این بیانیه آمده است: جلوگیری از ورود تجهیزات لازم برای آواربرداری به معنای ماندن پیکرهای حدود ۱۲ هزار شهید در زیر آوار است.
دفتر رسانهای دولتی در نوار غزه در پایان این بیانیه از میانجیها خواست تا اقدامات لازم را برای اجرای بخش انسانی توافق انجام دهند.
آمریکا و قطر ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ دی ۱۴۰۳ اعلام کردند که اسرائیل و حماس به توافق آتش بس دست یافتند. این توافق، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۳۰ دی ۱۴۰۳ اجرایی شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طول خواهد انجامید.
طی این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.
اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت اما به اهداف خود یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسرای اسرائیلی از راه جنگ نشد و مجبور به توافق آتش بس با این جنبش شد.
منبع