پنج قطب مهارتی در خراسان جنوبی فعال شد


به گزارش خبرنگار ایرنا حسن کامرانی‌فرد روز دوشنبه در نشست خبری، اظهار کرد: قطب های مهارتی خورشیدی در خوسف، گوهرتراشی در فردوس، ایمنی معدن در طبس، تعمیر ماشین آلات معدنی در نهبندان و قطب تولید لاستیک در کویرتایر فعال شده است.

وی با بیان اینکه ۵۵۰ حرفه مهارتی آموزشی در ۱۹ گروه هدف در استان به مخاطبان خدمات ارائه می‌دهد، بیان کرد: رشته‌های خودرو، برق و الکترونیک و ساختمان بیشترین متقاضیان را در فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی دارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با اشاره به اینکه افزایش عملکرد آموزشی این اداره کل در ۲ بخش دولتی و غیر دولتی به مقدار ۲۷ درصد در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، اظهار کرد: امسال رشته صنایع چوب با بیشترین متقاضی جایگزین رشته برق و الکترونیک شده‌است.

کامرانی‌فرد افزود: در حوزه دانشجویان رشته فناوری اطلاعات، ساختمان، مکانیک، جوشکاری و برق بیشترین متقاضی را دارند.

وی با اشاره به اینکه ۱۴ مجوز مرکز مدیریت و مشاوره شغلی دانشجویان در استان تاکنون اعطا شده است، گفت: خوابگاه‌ شبانه روزی رایگان در بیرجند در راستای تسهیل ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای متقاضیان شهرستانی راه اندازی کردیم.

کامرانی‌فرد بیان کرد: همچنین گروه جهادی فنی و حرفه‌ای استان به عنوان برتر و برگزیده کشوری انتخاب شده‌است.

وی با اشاره به راه‌اندازی کارگاه هوش مصنوعی در مرکز تخصصی برق و الکترونیک بیرجند با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور، گفت: هدف از راه‌اندازی این کارگاه، افزایش مهارت‌آموزی و تربیت نیروی متخصص در حوزه فناوری‌های نوین است که نقشی کلیدی در آینده صنعت و بازار کار خواهند داشت.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی افزود: مرکز خانکوک فردوس، مرکز نمونه کشوری است که در آن سه کارگاه در رشته‌های جدید توسط بخش خصوصی ایجاد شده است.

کامرانی‌فرد با اشاره به تصویب هزار میلیارد ریال برای راه‌اندازی کنسرسیوم مهارت خراسان جنوبی گفت: در همین راستا ۲۰ درصد این اعتبار از محل منابع ملی سازمان، ۲۵۰ میلیارد ریال از محل منابع مسئولیت اجتماعی نفت و شرکت‌های وابسته به وزارت نفت، ۲۵۰ میلیارد ریال با مشارکت صنایع استان و ۳۰۰ میلیارد ریال هم از محل منابع استان برای آمایش زیرساخت‌های تجهیزات این کنسرسیوم تامین خواهد شد.

وی یادآور شد: هنوز دستگاه‌هایی هستند که آموزش‌های موازی با فنی و حرفه‌ای انجام می‌دهند که کارگروه توسعه مهارت که ذیل شورای برنامه‌ریزی در حال برگزاری است از این پس سمت و سوی آموزش‌های هر دستگاه و منطقه مشخص می‌شود.

کامرانی‌فرد با تاکید بر دریافت خدمات آموزشی از مراکز مجاز فنی و حرفه ای، بیان کرد: مراکز آموزشی زیر نظر اداره‌کل فنی و حرفه‌ای استان دارای آرم‌ و نشان این نهاد است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

پنج پروژه انتقال برق در خراسان جنوبی در دست اجراست

حسین ابراهیم‌آبادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: صنعت برق سه …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ