رادیو، قلب تپنده شهر و صدای امید مردم باشد

به گزارش ایرنا، مهدی جمالی نژاد شامگاه سه‌شنبه در آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی و رادیویی صدای شهر با اشاره به اهمیت رادیو به عنوان رسانه‌ای فراگیر و در دسترس، گفت: برای ایجاد فضایی شاد و با نشاط در شهر و استفاده بیشتر از این رسانه باید تلاش کرد.

استاندار اصفهان ضمن تشکر از تلاش‌های همکاران رسانه‌ای، گفت: رسانه‌ها، به ویژه رادیو، می‌توانند نقش موثری در ارتباط بین شهروندان، حاکمیت شهری و مدیران ایفا و به حل مشکلات استانی و کشوری کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه تولیدات رادیویی می‌توانند با افزایش آگاهی و مشارکت، بهبود کیفیت زندگی را رقم بزنند، افزود: رادیو یک رسانه گرم و ساده است که هیچ مزاحمتی ایجاد نمی‌کند و می‌توان در حین انجام فعالیت‌های مختلف به آن گوش داد.

وی با تاکید بر اهمیت رادیو در حوزه فرهنگ شهروندی، گفت: صدای شهر ما بایستی یک صدای شاد و با نشاط باشد.

استاندار اصفهان از مدیران شهری خواست تا با حمایت از رادیو، در ایجاد فضایی شاد و با نشاط برای مردم سهیم باشند.

وی با تاکید بر نقش رادیو در انعکاس احساسات و زندگی مردم، خواستار تبدیل این رسانه به صدایی برای امید، لبخند، طبیعت و فرهنگ شهر شد و گفت: رادیو باید صدای پر امید، صدای لبخند، صدای رودخانه، صدای گنجشکان و صدای زندگی در شهر باشد.

استاندار اصفهان: رادیو، قلب تپنده شهر و صدای امید مردم باشد

از تولید آثار هنری موثر و ماندگار حمایت می‌کنیم

شهردار اصفهان نیز با اشاره به فرمایش رهبری و اهمیت کار فرهنگی و هنری موثر گفت: آثار هنری باید قدرت نفوذ داشته باشند.

علی قاسم‌زاده با اشاره به اینکه آثار هنری در سطوح مختلف تاثیرگذاری قرار دارند، تصریح کرد: در سطح اول، برخی آثار فقط حواس ما را درگیر می‌کنند و از لایه حواس فراتر نمی‌روند و در سطح دوم، آثار هنری می‌توانند ذهن ما را درگیر کنند و احساسات ما را تحت تاثیر قرار دهند.

وی ادامه داد: این آثار به شکل معمول ماندگاری بیشتری دارند و ممکن است ما را برای چند روز یا حتی هفته‌ها درگیر کند؛ اما سطح سوم و مهم‌ترین سطح، درگیر کردن ضمیر ناخودآگاه است.

شهردار اصفهان گفت: آثار هنری که به جان انسان می‌نشینند و احساس یگانگی ایجاد می‌کنند، تاثیر عمیق‌تری دارند و می‌توانند منشا رفتار و انتخاب‌های ما شوند.

وی با تاکید بر لزوم برداشتن گام های موثر در مسیر تولید آثار ماندگار و موثر اضافه کرد: امید داریم هنرمندان با تولید آثار ماندگار و تاثیر گذار بر فرهنگ و رفتار مردم، شوق و هیجان را در درون آن‌ها ایجاد کند.

۳۳ مرکز استانی و هنرمندان برجسته در این رویداد فرهنگی مهم شرکت کرده‌اند

مدیرکل صدا و سیمای اصفهان نیز با اشاره به حضور جمعی از مسوولان، هنرمندان و علاقه‌مندان به فرهنگ و هنر در اصفهان، پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی در این مراسم از شهرداری اصفهان به دلیل حمایت‌ها در برگزاری این جشنواره قدردانی کرد.

یوسف افشار نیا با اشاره به تاثیر برگزاری چنین جشنواره‌هایی در ارتقاء فرهنگ و هنر، ابراز امیدواری کرد که این جشنواره در سال‌های آینده با کیفیت و شکوه بیشتری برگزار شود.

وی ابراز امیدواری کرد که با همت و همکاری تمامی دست‌اندرکاران، گام‌های موثری در راستای تحول و ارتقاء کیفیت برنامه‌ها برداشته شود.

افشارنیا ادامه داد: این مراسم با حضور جمعی از معاونین صدای ۳۳ مرکز استانی و هنرمندان برجسته، به عنوان یک رویداد فرهنگی مهم در اصفهان برگزار شده است.

به گزارش ایرنا، دومین جشنواره ملی رادیویی «صدای شهر» با دریافت بیش از ۸۰۰ اثر تخصصی از سراسر کشور، توانست بستری مناسب برای شناسایی استعدادهای حوزه تولیدات رادیویی و پرداختن به مسائل مهم شهری را فراهم کند.

این جشنواره با تمرکز بر موضوعاتی همچون روابط اجتماعی، زیباسازی شهر، حمل‌ونقل عمومی و خدمات شهری نقش موثری در بهبود فرهنگ شهروندی و تعامل سازنده بین شهروندان و مدیریت شهری ایفا کرد.

دومین جشنواره ملی رادیویی صدای شهر در سه بخش مردمی، حرفه‌ای و دانش‌آموزی در چهار محور رعایت اخلاق و حقوق شهروندی، خدمات شهری، حمل‌ونقل عمومی و ترافیک و اطلاع‌رسانی برگزار شد.

قالب‌های بخش حرفه‌ای جشنواره نیز نمایش طنز، نمایش بلند، مینی فیچر و psa، بخش مردمی و دانش‌آموزی پادکست و عکاسی بود.

در این آیین از نفرات برگزیده جشنواره تقدیر شد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

سرمربی ذوب آهن: سپاهان به بدترین شکل ما را تنبیه کرد

به گزارش ایرنا محمد ربیعی شامگاه جمعه در نشست خبری پس از دیدار با سپاهان …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ