سه هنرمند آذربایجان‌غربی به مرحله نهایی «سرو سیمین» راه یافتند


به گزارش ایرنا به نقل از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی مرتضی صفری روز شنبه افزود: سه اثر از هنرمندان استانی به بخش داوری اصلی مرحله نهایی نهمین جشنواره سرو سیمین راه یافته‌اند؛ همچنین ۲ اثر در بخش هدایای دیپلماتیک و ۲ اثر نیز در بخش آثار فاخر این جشنواره انتخاب شدند.

مرتضی صفری اظهار کرد: بهنام حسین‌پور و امیر معظم در رشته معرق چوب و حسن محرمی در رشته لایه‌چینی سه هنرمندی هستند که در مرحله نهایی این جشنواره حضور دارند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه در این نمایشگاه ۲۰۰ اثر از فاخرترین آثار هنرمندان سطح کشور حضور دارد که از بین آنها ۲۰ اثر پس از داوری برگزیده خواهند شد، اضافه کرد: با توجه به کیفیت و سطح آثار هنرمندان آذربایجان‌غربی پیش‌بینی می‌شود این آثار جزو ۲۰ اثر برگزیده نهایی باشد.

وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه در روزهای ۲ تا ۶ اسفند ماه دایر بوده و علاقه‌مندان از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۶ عصر می‌توانند از آن بازدید کنند، ادامه داد: در نمایشگاه صنایع‌دستی برپا شده در محوطه کاخ سعدآباد تهران، غرفه آذربایجان‌غربی جلوه‌ای زیبا از هنر هنرمندان صنایع‌دستی استان را به نمایش گذاشته است‌.

صفری افزود: در این غرفه، آثار هنرمندان استان در رشته‌های گلیم‌بافی، چرم‌دوزی، صنایع چوبی و ظروف نقره‌کاری به نمایش گذاشته شده است که هر کدام از این آثار از کیفیت و جایگاه هنری بالایی برخوردار هستند.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: این نمایشگاه هم‌زمان با نمایشگاه آثار بخش مسابقه و فاخر جشنواره سرو سیمین ۹ تا ۶ اسفندماه از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ عصر پذیرای علاقه‌مندان به صنایع‌دستی خواهد بود.

به گزارش ایرنا، نهمین جشنواره بین‌المللی فجر، صنایع‌دستی با شعار «وفاق ملی و تنوع فرهنگی» به یکی از مهم‌ترین رویدادهای سالانه در حوزه صنایع‌دستی ایران تبدیل شده است؛ این جشنواره، با تأکید بر همگرایی و وفاق ملی، تلاش دارد تا ظرفیت‌های گسترده صنایع‌دستی کشور را در مسیر برندسازی، بازاریابی و توسعه اشتغال برای جوانان هدایت کند.

امسال علاوه بر مسابقه اصلی، سه نمایشگاه جانبی نیز برگزار خواهد شد که فرصت بی‌نظیری برای معرفی و فروش آثار فاخر هنرمندان ایرانی فراهم می‌آورد.

صنایع‌دستی ایران به‌عنوان یکی از کهن‌ترین جلوه‌های فرهنگ و هنر ایرانی، بازتابی از حکمت مبتنی بر فطرت است؛ این جشنواره، بستری برای نمایش این حکمت عمیق و انتقال آن به نسل‌های آینده است. از سوی دیگر، با توجه به تحولات بازار جهانی، اتصال ظرفیت‌های صنایع‌دستی به عرصه بین‌المللی نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و همگرایی درون‌سازمانی و فرابخشی است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

حکم بدوی پرونده‌ای با ۱۶۲ شاکی در آذربایجان‌غربی صادر شد

به گزارش ایرنا، از روابط عمومی دادگستری آذربایجان‌غربی ناصر عتباتی روز شنبه در این خصوص …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ