به گزارش ایرنا، جعفر مردانی روز شنبه در جلسه کارگروه آسیبهای اجتماعی استان با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه قرار بود سالانه ۱۰ درصد آسیبهای اجتماعی کاهش پیدا کند اما این میزان در استان کاهش پیدا نکرد افزود: برای کاهش این آسیبها باید مدیران دستگاههای اجرایی اهتمام ویژه داشته باشند و در جلساتی که در این حوزه برگزار میشود شرکت و برنامه عملیاتی داشته باشند.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مدیریت آسیبهای اجتماعی نیازمند ریشهیابی و تصمیمگیری اساسی و همافزایی است.
به گفته وی، موضوع کاهش آسیبهای اجتماعی یکی از دغدغههای مهم رهبر معظم انقلاب است و ایشان با یک نگاه ویژه بر تلاش برای رفع آسیبهای اجتماعی به صورت تحولی، سریع و جهادی تاکید دارند.
مردانی تاکید کرد: کاهش آسیبهای اجتماعی نیازمند نظارت و اقدامات مؤثر در این بخش است تا بتوان مسائل اجتماعی را بهدرستی رصد و کنترل کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در برنامه هفتم توسعه کشور بر بهبود شاخص سرمایه اجتماعی، کاهش جرم، کاهش نرخ شیوع مصرف مواد مخدر و یا افزایش معتادان بهبود یافته و افزایش میزان توانمندسازی زنان آسیبدیده اجتماعی تاکید شده است.
وی با اشاره به اینکه پیشگیری و مقابله با کاهش آسیبهای اجتماعی نیازمند شناسایی و احصاء آسیب و ارائه راهکارهای برای پیشگیری است گفت: شناسایی آسیبهای اجتماعی و چارهاندیشی برای آن با همراهی و همدلی بین گروههای مردمی و دولت امکانپذیر است.
مردانی اظهار داشت: مدیران و مسوولان استان نباید تنها به مسائل اقتصادی، عمرانی و توسعهای استان نگاه ویژه داشته باشند بلکه باید برای کاهش آسیبهای اجتماعی نیز برنامه ارائه دهند.
وی با بیان اینکه اگر به مساله پیشگیری و درمان آسیبهای اجتماعی پرداخته و چارهاندیشی نشود، سلامت جامعه تهدید میشود گفت: زمانی که جامعه دچار آسیب اجتماعی و بحران اجتماعی میشود اجرای طرحهای عمرانی و توسعهای به تنهایی فایده ندارد.
به گزارش ایرنا، استان چهارمحال و بختیاری با ۱۲ شهرستان بیش ازیک میلیون نفر جمعیت دارد.
منبع