سه رشته‌ سوارکاری در خراسان‌شمالی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش ایرنا، محمد کاظمیان روز شنبه در مجمع عمومی سالیانه هیات سوارکاری خراسان‌شمالی اظهار کرد: خراسان شمالی به ویژه منطقه رازوجرگلان ظرفیت بی نظیری در تولید و پرورش اسب اسب اصیل ترکمن دارد و نباید هیچ از یک اسب های این استان بدون استفاده بماند.

وی افزود: باید رشته های مختلف سوارکاری در این خطه از شمال شرق کشور راه‌اندازی شود و از ظرفیت این اسب ها بهره گیری شود.

رییس فدراسیون سوارکاری گفت: برنامه ریزی شده تا ورزشکاران جانباز و توان یاب هم بتوانند در رشته‌ پاراسوارکاری فعالیت داشته باشند و از هیات استان ها می‌خواهیم کمیته پارا سوارکاری را در استان راه اندازی کنند.

کاظمیان با اشاره به تدابیر فدراسیون سوارکاری برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۸، گفت: برای پیشرفت در سوارکاری باید دیده شویم و مدال های مختلف در مسابقات سطح بالا کسب کنیم.

وی افزود: فدراسیون سوارکاری نیز در سه رشته پرش با اسب، درساژ و ایونتینگ یا سبک انگلیسی برنامه ریزی هایی انجام داده است.

رییس فدراسیون سوارکاری ادامه داد: در رشته سوارکاری جانبازان و توان یابان برنامه های استعدادیابی اجرا می شود و در رشته پرش و ایونتیک نیز مسابقات انتخابی برگزار خواهد شد.

رییس فدراسیون: سه رشته‌ سوارکاری در خراسان‌شمالی راه‌اندازی می‌شود

سوارکاری محدود به قشرخاصی نیست

وی با بیان اینکه سوارکاری محدود به قشرخاصی نیست، گفت: بسیاری از افراد بر این باور هستند که سوارکاری و پرورش اسب مربوط به افراد پولدار است، در حالی چهار درصد افراد فعال در صنعت اسب را این قشر تشکیل می دهند.

کاظمیان افزود: اکنون مردم در روستاهای مختلف کشور در زمینه پرورش اسب و سوارکاری فعالیت دارند و گواه این ادعا نیز روستاهای کم برخوردار رازوجرگلان خراسان شمالی، کردستان و خوزستان است که مردم با جان و دل در این صنعت فعال هستند.

سه هزار سر اسب در استان خراسان شمالی وجود دارد که یک هزار و ۷۰۰ سر آن اسب اصیل ترکمن است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

انتقاد معاون استاندار خراسان شمالی از وضعیت بهداشتی مجتمع های خدماتی 

به گزارش ایرنا، سید مجتبی علوی مقدم روز شنبه در نشست ستاد سفر خراسان شمالی …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ