مدیریت چرا و کنترل دام های عشایر کوچ رو در مراتع البرز


« اصغر بیات» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: براین اساس اجرای عملیات بیولوژیک مرتع در سطح بیش از ۵۰۰ هکتار و عملیات بیومکانیک در مراتع در سطح ۱۰۰ هکتار از اراضی داشتیم .

وی بیان کرد: واگذاری مدیریت طرحهای مرتعداری در سطح حدود چهار هزارهکتار از مراتع و تهیه طرح های مرتعداری در سطح حدود ۲۰هزار هکتار از دیگر اقدامات انجام شده برای حفاظت از منابع طبیعی است .

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز یاد آورشد: دراین مدت صدور و تمدید مجوز چرای دام در درگاه ملی مجوزها و دریافت عوارض پروانه چرا همراه با ثبت اطلاعات ۹۶ درصد مراتع و ۲۰ درصد مرتعداران در سامانه سمطا از اقدامات موثر در حوزه مرتع بوده است .

بیات گفت: همچنین درسال جاری اقدامات موثری در بخش صدور گواهی حمل و صادرات گیاهان دارویی رخ داده که در جهت تقویت هرچه بیشتر آن پیش خواهیم رفت .

طرح های آبخیزداری نجات بخش البرز از سیل

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز یادآورشد: اگر در طول چندسال گذشته اقدامات آبخیزداری انجام نمی شد به طور قطع استان البرز نیز می توانست یکی از استان های پرخطر و پرآسیب در زمان وقوع سیل باشد.

وی اضافه کرد: باید در ظرفیت پذیری مراتع گام های جدی را با مشارکت مرتعداران و دامداران داشته باشیم تا در حوزه منابع طبیعی البرز شاهد شرایط پایداری باشیم.

۸۰ درصد مساحت استان البرز به رغم محدودیت سرزمینی جزو مراتع به شمار می رود.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

ساز کوک فرهنگ در البرز/ از آشتی هنرمندان تا تقویت زیر ساخت ها

به گزارش ایرنا، فرهنگ هر چند در مفهوم کلی به آداب ، رسوم و عقاید …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ