اسماعیل سجادی منش روز دوشنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: سه اثر در بخش دیپلماتیک که برای ارزیابی و فروش محصولات فعال است از تولیدات حمید احمدی، مرضیه ناظریزاده و روحالله آذربویه هنرمندان هم استانی در رشتههای احجام چوبی، تابلو صدفی و سجاده بافته شده از پشم شتر حائز اهمیت شناخته شد و به موزه هنرهای زیبا کاخ سعدآباد راه یافتند.
وی یادآور شد: چهار اثر از محصولات مربوط به حوزه توسعه و ترویج صنایع دستی با هنرمندی عبدالمجید زارعی و بانوان هنرمند منیژه حسینی، طاهره نجفی و هماتاج حیدری از صنعتگران هماستانی در رشتههای عبابافی، خوسدوزی و شیشه درمه حائز جایگاه شده و به نمایشگاه هنرهای زیبا در کاخ سعدآباد راه یافتند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهرتصریح کرد: آثار صنایع دستی هنرمندان این استان از غنای بالایی برخوردار است طوریکه تاکنون سه اثر صنایع دستی هنرمندان بوشهری نشان جهانی و ۹۲ اثر نشان اصالت ملی دریافت کرده اند.
سجادی منش ادامه داد: این مهم به معرفی و رونق بازار فروش صنایع دستی استان کمک شایانی کرده است.
وی گفت: همچنین سه پرونده شامل بندر دیر به عنوان شهرملی صنایع دستی ( صدف ) ، روستای درودگاه دشتستان به عنوان روستای ملی کپو و شهر بوشهر به عنوان شهر ملی ساخت دمام برای ثبت به وزارتخانه ارسال شده است.
سجادی منش یادآور شد: در سالهای اخیر صنایع دستی در استان بوشهر مورد استقبال قرار گرفته و با تشکیل تعاونی ها و ایجاد بازارچه زمینه ایجاد فرصت های شغلی رونق اقتصادی فعالیت این بخش فراهم شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر افزود: در زمان حاضر ۱۷ تعاونی در این استان فعال است.
وی گفت: تاکنون بوحیری دشتی به عنوان روستای ملی عبابافی و آبپخش دشتستان به عنوان شهر ملی حصیر ایران انتخاب شده اند.
سجادی منش اضافه کرد: از ۳۰ نوع صنایع دستی که در استان بوشهر فعال است، ۱۱ رشته خاص مرکز استان است.
نهمین جشنواره بینالمللی «سرو سیمین»، که همواره بهعنوان یکی از معتبرترین و اثرگذارترین رویدادهای فرهنگی ایران شناخته میشود، از دوم تا ششم اسفند ماه در حال برگزاری است.
منبع