ضرورت کنترل دقیق نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی برای حفظ سلامت عمومی

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان غذا و دارو، حشمت‌الله رضوی گفت: نیترات‌ها به‌ عنوان افزودنی‌های اصلی در فرآورده‌های گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر مانند Clostridium botulinum ضروری هستند، اما مصرف بی‌رویه آنها می‌تواند مشکلات جدی به همراه داشته باشد.

وی افزود: برای جلوگیری از پیامدهای منفی نیترات‌ها، ضروری است مصرف این محصولات کنترل شده و از محصولات با کیفیت و قابل اطمینان استفاده شود، نظارت دقیق بر میزان نیترات‌ها باید با استفاده از آزمایش‌های پیشرفته و پایش مستمر انجام شود، این اقدامات نه‌تنها سلامت عمومی را تضمین می‌کند بلکه به ارتقای کیفیت محصولات و جلب اعتماد مصرف‌کنندگان کمک می‌کند.

رضوی تأکید کرد که استفاده از فناوری‌های نوین و آزمایشگاه‌های تخصصی برای بررسی ترکیبات در فرآورده‌ها می‌تواند نقش مهمی در تأمین ایمنی غذایی ایفا کند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

امدادرسانی به بیش از ٢ هزار نفر گرفتار در برف و کولاک ١٧ استان

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از جمعیت هلال احمر، مجتبی خالدی به ارائه گزارش خدمات …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ