به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه وکیلی، عصر دوشنبه در آئین افتتاح نیروگاه خورشیدی ۲ واحد صنعتی در ساوه اظهار کرد: ظرفیتهای استان مرکزی در حوزه نیروگاههای خورشیدی متعدد است و تولید برق توسط ادارات، صنعت، کشاورزی و سرمایه گذار و فروش به بورس و چند اقدام ابتکاری از جمله ورود خیران مدرسه ساز نیروگاه خورشیدی در مدارس است که میتواند درآمدزایی مناسبی داشته باشد.
استاندار مرکزی با اشاره به افتتاح ۲ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت سه هزار و ۵۵۰ کیلوواتی در ساوه گفت: احداث انرژی خورشیدی برنامه اولویت دار این استان است که ظرفیت تمام دستگاههای اجرایی به کار گرفته شده تا بخشی از انرژی کشور در این استان تأمین شود.
زندیهوکیلی افزود: شایسته نیست واحد صنعتی که به دنبال استقلال کشور و ارزآوری برای کشور است مشکل انرژی داشته باشند و علاوه بر واحدهای صنعتی بزرگ، برنامهریزی مناسب برای رفع ناترازی انرژی واحدهای صنعتی کوچک و مشاغل خانگی نیز انجام شده است.
وی ادامه داد :۱۸۵ درصد برق مصرفی استان در حوزه صنعت و تولید است و این مسأله در کشور استثنا بوده و به طور حتم در صورتی که با ناترازی مواجه شویم فشار زیادی به واحدهای صنعتی وارد خواهد شد.
استاندار مرکزی سرمایه گذاری در نیروگاه خورشیدی بسیار قابل توجه و بهترین مکان برای سرمایه گذاری در استان مرکزی است، افزود: فرآیند واگذاری زمین برای ایجاد پنلهای خورشیدی در این استان در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۵ روز انجام میشود.
زندیه وکیلی با اشاره به هدفگذاری تولید پنج هزار مگاواتی انرژی خورشیدی در استان مرکزی گفت: امید است با تعامل، همافزایی و حمایت صنایع و مردم این مهم محقق شود و گامهای مؤثری در راستای رفع ناترازی انرژی کشور و به تبع آن این استان برداشته شود.
منبع