نابودسازی ۷۶۰ کوره زغال‌گیری تا تامین اعتبار برای ریزپرنده‌ها در حفاظت از اراضی ملی

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری کشور روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در سمنان افزود: سه‌هزار و ۶۰۶ خودرو و ۶۹۵ قطعه از تجهیزات قطع درخت، از فروردین ۱۴۰۳ تا پایان بهمن در کشور کشف و توقیف شد.

سرهنگ علی ملکی آهنگران بیان کرد: ۲۳ هزار و ۳۹۷ هکتار اراضی ملی از فروردین ۱۴۰۳ تا پایان بهمن در کشور با تلاش یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری خلع ید شد.

وی ادامه داد: پنج‌هزار و ۲۸۸ هکتار از اراضی در دست تصرف سودجویان با اقدام‌های به موقع یگان حفاظت منابع طبیعی در نقاط مختلف ایران رفع تصرف شد.

سرهنگ ملکی آهنگران اظهار کرد: ۱۵ هزار و ۴۳۶ پرونده قضایی در زمینه تصرف به میزان ۳۶‌ هزار و ۴۸۸ هکتار اراضی ملی از فروردین ۱۴۰۳ تا پایان بهمن در کشور تشکیل در دست پیگیری است.

افزایش ۲۷ درصدی آتش‌سوزی عرصه‌های منابع طبیعی

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: آتش‌سوزی در عرصه‌های منابع طبیعی از فروردین ۱۴۰۳ تا پایان بهمن از لحاظ تعداد ۲۷ درصد و از لحاظ گستره آتش‌سوزی ۲۸۷ درصد افزایش داشت.

وی اضافه کرد: آتش‌سوزی بیشتر در عرصه‌های زاگرسی و بیشتر در فصل تابستان و ۴۵ روز از فصل بهار رخ داد.

به گفته وی ۸۰ درصد آتش‌سوزی در عرصه‌های منابع طبیعی مربوط به مراتع بود.

۲ شهید و ۴۶ مجروح در مسیر حفاظت از عرصه‌های ملی

سرهنگ ملکی آهنگران افزود: بیشترین آتش‌سوزی در عرصه‌های منابع طبیعی کشور مربوط به پوشش گیاهی خشک و متراکم است و ۲ جنگبان از استان‌های کردستان و لرستان در سال ۱۴۰۳ حین انجام ماموریت و مهار آتش‌سوزی به شهادت رسیدند.

وی بیان کرد: ۴۴ نفر از جنگلبانان و ۲ نفر از نیروهای داوطلب و همیار طبیعت نیز در مقابله با زمین‌خوران مجروح شدند.

معدوم‌سازی ۷۶۰ کوره زغال‌گیری

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: پنج‌هزار و ۵۰۵ پرونده در زمینه قاچاق چوب و ۴۰۹ پرونده در زمینه کوره زغال‌گیری از فروردین ۱۴۰۳ تا پایان بهمن تشکیل شد.

نابودسازی ۷۶۰ کوره زغال‌گیری تا تامین اعتبار برای ریزپرنده‌ها در حفاظت از اراضی ملی

به گفته وی ۷۶۰ کوره زغال‌گیری از فروردین ۱۴۰۳ تا پایان بهمن در نقاط مختلف کشور کشف و معدوم شد.

برنامه هوشمندسازی نظارت‌ بر اراضی ملی در مرحله تخصیص اعتبار

این مسوول با اشاره به وسعت عرصه‌های منابع طبیعی در کشور و به ویژه استان سمنان گفت: هوشمندسازی نظارت‌ها با استفاده از هوش‌مصنوعی، ریزپرنده‌ها و دوربین‌های نظارتی لازمه ارتقای پوشش حفاظتی است.

وی بیان کرد: برنامه‌های مربوط به تامین تجهیزات هوشمندسازی نظارت بر عرصه‌های منابع طبیعی ملی تهیه شد و در مسیر پیگیری تخصیص اعتبار است.

به گفته وی ۶۰ دوربین نظارتی برای پایش عرصه‌های مرتعی در استان‌ها خریداری شد و در مرحله تامین اعتبار برای نصب است.

به گزارش ایرنا، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به منظور دیدار چهره به چهره با جنگلبانان، نظارت بر نحوه عملکردها و بازدید از اراضی ملی سمنان به این استان سفر کرد.

از ۹ و هفت دهم میلیون هکتار وسعت استان سمنان، ۵۵ درصد نواحی بیابان و خشک، ۳۸ و نیم درصد مراتع، سه و ۶ دهم درصد جنگل، و ۲ درصد اراضی کشاورزی است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

ارتباطات ترانزیتی از اولویت های اصلی است/ دستیابی به رکورد ۲۰ میلیون تن ترانزیت

به گزارش ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق روز سه شنبه با حضور …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ