به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، نشست افتتاحیه این کارگاه آموزشی صبح امروز با حضور «سید محمدعلی حسینی» سفیر ایران در پاکستان، مدیران پارک فن آوری پردیس و دکتر «محمد اقبال چودری» رئیس پاکستانی کمیته علوم و فن آوری سازمان همکاری اسلامی برگزار شد.
هیاتی از متخصصان علمی و مدیران از پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگترین پارک فناوری ایران و غرب آسیا برای شرکت و تبادل تجربیات با متخصصان پاکستانی به اسلامآباد سفر کرده است.
پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگترین پارک فناوری کشورمان در سال ۱۳۸۰خورشیدی تاسیس شد. تاکنون بیش از ۴۰۰ واحد فناور و دانشبنیان در حوزههای فناوریهای پیشرفته همچون فناوری اطلاعات و ارتباطات، زیستفناوری، فناوری نانو، مواد جدید، مکانیک و اتوماسیون به عضویت پذیرفته شدهاند.
براساس این گزارش، در مراسم افتتاحیه رویداد علمی کامستک دیپلماتهای برخی از کشورهای اسلامی به همراه بیش از یکصد کارشناس و متخصص پاکستانی به صورت حضوری و برخط حضور یافتند.
هدف از این کارگاه توسعه همکاریهای فناورانه میان پارکهای فن آوری و متخصصان در کشورهای اسلامی است تا آنان از این طریق به توسعه فن آوری در کشورهایشان کمک کنند.
امین رضا خالقیان مدیرکل ارتباطات بین الملل پردیس، محسن علی اکبریان مدیرکل نظارت و ارزیابی این مجموعه و مهدی عظیمیان مدیرکل توسعه شعب پارک فناوری پردیس در طول برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص تجربیات پارک پردیس، توسعه، مدیریت و ایجاد پارکهای فن آوری سخنرانی و تجربیات کشورمان را با متخصصان پاکستانی به اشتراک خواهند گذاشت.
این رویداد همچنین به صورت برخط با حضور کارشناسان و دانشمندان سایر کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی برگزار میشود
قرار است مشابه این برنامه در سایر کشورهای اسلامی در آینده نزدیک برگزار شود.
برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پارکهای فن آوری بنا بر پیشنهاد دکتر اقبال چودری رئیس کامستک که برگزیده جایزه مصطفی(ص) است و پس از بازدید اخیر وی از پارک فن آوری پردیس در ایران هماهنگ شد.
منبع