دکتر “علیرضا جمالی” روز پنجشنبه درگفت و گو باخبرنگار ایرنا اظهار کرد: این طرح با هدف تامین سلامت مواد غذایی و نظارت بر عرضه بهداشتی فرآوردههای خام دامی در استان البرز صورت گرفته است .
وی اضافه کرد: در اجرای این طرح ۱۲ گروه سیار، هشت تیم ثابت، ۱۵ دامپزشک و ۱۸ بازرس بهداشت گوشت و هشت ناظر شرعی در ۲ نوبت کاری در سطح استان البرز فعالیت می کنند.
جمالی گفت : با هماهنگی بین بخشی و مشارکت فعال نیروهای دامپزشکی، بازرسان و کارشناسان بهداشتی این طرح به صورت ویژه انجام می شود تا از عرضه فرآوردههای دامی غیربهداشتی و فاقد مجوز جلوگیری شود.
وی بیان کرد: تامین سلامت مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز بسیار مورد تاکید است و نظارت بر مراکز عرضه گوشت، مرغ، ماهی و سایر فرآوردههای خام دامی به صورت مستمر انجام میشود.
جمالی از مردم استان البرز خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا عرضه مواد غذایی غیربهداشتی، مراتب را از طریق سامانههای ارتباطی ۱۵۱۲گزارش دهند.
وی اظهار کرد: حضور و مشارکت مردم در گزارش تخلفات بهداشتی میتواند به بهبود کیفیت نظارتها و تأمین سلامت عمومی کمک کند.
جمالی گفت : این طرح تا پایان ایام نوروز ادامه خواهد داشت و تیمهای نظارتی به صورت شبانهروزی در حال پایش و کنترل مراکز عرضه فرآوردههای دامی خواهند بود.
مدیرکل دامپزشکی البرز یادآورشد که براساس ابلاغ و دستوالعمل سازمان دامپزشکی کشور طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فراورده های خام با منشاء دامی تا ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.
منبع