
وی با اشاره به انجام سه هزار و ۲۲۵ جلسه مشاوره در سال ۱۴۰۳ در این کلینیک در سراسر استان، گفت: خدمات مشاوره کلینیک رز در زمینههای تحصیلی و تربیتی، خانوادگی، کودک و نوجوان، مشاوره پیش از ازدواج و مهارتهای زندگی بوده است.
آرامجان با بیان اینکه کلینیک مشاوره رز از سال ۱۴۰۰ کار خود را آغاز کرده است، گفت: یکی از تأثیرگذارترین شاخصها در بحث ایجاد توانمندسازی فکری و فرهنگی مددجویان ارائه خدمات مشاورهای است.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اهداف کلینیک رز شناسایی زمینههای آسیبپذیری جامعه هدف در بخشهای مختلف است، افزود: در حال حاضر هفت روانشناس در این مرکز مشغول به فعالیت هستند.
معاون فرهنگی کمیته امداد مازندران با اشاره به اینکه از دیگر اقدامات کلینیک رز استقرار متخصص روانپزشک بوده است، افزود: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۳۱ نفر از مددجویان نیازمند دارو درمانی از خدمات روانپزشکی بهرهمند شدهاند.
آرامجان گفت: تقویت باورهای دینی و ایمانی خانوادههای تحت حمایت یکی از شاخصهای مهم در مسیر توانمندسازی جامعه هدف به شمار میرود و برنامههای مختلفی بهمنظور ارتقای سطح فکری و فرهنگی مددجویان با نگاه پیشگیرانه اجرا میشود که در همین راستا در سال گذشته تعداد ۲۹۷ نفر از مددجویان از آموزشهای پیشگیرانه بهرهمند شدهاند.
وی با اشاره به اینکه مشاوران کلینیک رز در تمامی ادارات امداد استان مازندران مستقر هستند، گفت: در سال گذشته تعداد ۱۲ هزار و ۱۴۰ جلسه مشاوره فردی جهت مددجویان در سراسر استان انجام شده است.
معاون فرهنگی کمیته امداد مازندران بیان کرد: کلینیک رز استان مازندران در شهرستان ساری همه روزه از ساعت ۹ تا 17 خدمات تخصصی ارائه میدهد و افراد غیر تحت حمایت امداد و عموم مردم نیز میتوانند با شماره ۳۳۲۵۸۹۰۲ تماس بگیرند و با دریافت وقت از خدمات این کلینیک بهرهمند شوند.
انتهای پیام
منبع