مهدی ساغریزاده، مدیر پروژه «طنین وحی» در گفتوگو با ایکنا از اصفهان درباره امکانات و قابلیتهای تازه این نرمافزار اظهار کرد: سال گذشته، شروع به توسعه نرمافزار کردیم و چند بخش و امکانات جدید به آن افزودیم که یکی از آنها، نسخه iOS است و پیشتر فقط نسخه اندروید در دسترس بود.
وی افزود: یکی از بخشهای مهمی که بر آن تأکید داشتیم، با توجه به ظرفیتهای هنری قرآن، ارائه و تبلیغ آن در قالبهای هنری جذاب و رسا بود. در طول تاریخ، آثار هنری گوناگونی در حوزه نغمهها، آواها، قرائت، خوشنویسی و هنرهای تجسمی درباره قرآن شکل گرفته است که اکنون ۱۲ هزار اثر هنری، شامل مجموعهای از آثار نقاشی و خوشنویسی را در نرمافزار «طنین وحی» بارگذاری کردهایم. امیدواریم در مرحله بعدی بتوانیم به سراغ صنایعدستی مرتبط با قرآن برویم.
مدیر پروژه «طنین وحی» تصریح کرد: ما میخواهیم ارزشمندی هنر را در موضوعات قرآنی نشان دهیم و ارتباط هنرمندان را با قرآن به نمایش بگذاریم؛ همچنین هنرمندانی که دوست دارند در زمینههای قرآنی فعالیت کنند، اما مکان و عرصهای برای ارائه آثار خود ندارند، میتوانند از طریق نرمافزار «طنین وحی» آثارشان را بارگذاری کنند و مخاطبان خود را بیابند.
وی ادامه داد: از دیگر نوآوریهای نرمافزار میتوان به برگزاری مسابقات هیجانانگیز برای مخاطبان، بهویژه نوجوانان اشاره کرد. بستر برگزاری مسابقات در قالبهای سازمانی و فردی طراحی شده است و سازمانها و افراد میتوانند در این بستر، مسابقه تعریف کنند و شرکتکنندگان در آنها به سؤالات چندگزینهای پاسخ دهند. دورنمای ما در این زمینه، اجرای مسابقات خانوادگی است که اعضای خانواده میتوانند در نرمافزار مسابقهای تعریف کنند و برندگان مشخص شوند.
ساغریزاده با تأکید بر اینکه مدلهای درآمدی نرمافزار بهگونهای طراحی شده است که کاربران نیازی به پرداخت هزینه نداشته باشند، گفت: برنامهریزی کردهایم تا نسخههای غیرفارسی «طنین وحی» را نیز تولید کنیم. با توجه به تجربیات قبلی، امیدوار به عرضه نسخههای عربی، انگلیسی و ترکی استانبولی هستیم.
عطیه حیدری
انتهای پیام
منبع