
وی تعداد مداخل دانشنامه استانی دفاع مقدس در ابتدا ۲۵۶ مدخل بود که با توجه استان نقش پررنگی در دوران دفاع مقدس داشت، این تعداد به ۳۸۶ مدخل افزایش پیدا کرده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دانشنامه گنجینهای ماندگار برای نسلهای آینده است، عنوان کرد: انتظار است که ادارات و نهادهای استان در حوزه دانشنامه استانی دفاع مقدس همکاری لازم را داشته باشند تا این مهم به عنوان یک سند هویت علمی و تاریخی برای این استان تبدیل شود.
سرهنگ خواست خدایی گفت: در موضوع دانشنامه باید پاسخگوی سه نسل حاضر، آینده و پیشکسوتان دفاع مقدس باشیم پس ضروری است که اداراتی که در این زمینه کم کاری کردهاند، نقش خود در دوران دفاع مقدس را ثبت و ضبط کنند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۰۷ مقاله دانشنامه به تایید نهایی رسیده است که قریب به ۸۰ مقاله دیگر نیز آمادگی تاییده نهایی را دارد و با حضور مدیران گروههای دانشنامه؛ مابقی مداخل با ارزیابی ها، تبادل نظرها مشکلات موجود نیز برطرف میشوند.
سرتیپ دوم پاسدار «حسن حکمتیان» فرمانده تیپ ۴۸ فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این تیپ و با بیان اینکه این استان در دوران دفاع مقدس از لحاظ جمعیت یک درصد از کشور را تشکیل میداد، اما در زمینه اعزام نیرو به جبهه، رتبه اول را دارد.
وی اضافه کرد: در حوزه دانشنامه استانی دفاع مقدس در گروه نظامی و جفرافیایی نویسندگان مجرب شناسایی و از همه ظرفیتهای یگان در راستای دانشنامه استانی دفاع مقدس استفاده کردیم.
فرمانده مقتدر تیپ ۴۸ فتح استان کهگیلویه و بویراحمد تعداد مداخل گروه نظامی و جفرافیایی را ۶۱ مدخل عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۳۴ مدخل تکمیل و ارائه داده شده و مابقی نیز در دست اقدام است و به زودی تکمیل میشوند.
انتهای پیام/
منبع