ثبت ۳۰۰ هزار جلد کتاب کودک در کانون‌های پرورش فکری قزوین


سیدعلی اکبر موسوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۲۲ مرکز کانون پرورش فکری در قزوین وجود دارد که هرکدام دارای کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان هستند و کتاب های تخصصی کودک و نوجوان از سنین پنج تا ۱۸ سالگی در این مراکز موجود است.

وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون سه اثر کودک و نوجوان توسط شاعران و نویسندگان قزوین رونمایی شده و علاوه بر آن فعالیت‌ها و رویدادهایی همانند نمایشگاه‌های کودک و نوجوان، باشگاه‌های کتابخوانی و گروه کتاب چای که کودکان و نوجوانان را به کتابخوانی با هدف ترغیب و تشویق کودکان برگزار شده است.

موسوی با اشاره به اینکه خانواده اصلی ترین عامل تاثیرگذار بر فرهنگ کتابخوانی در کودکان محسوب می‌شود، تاکید کرد: اگر خانواده به موضوع کتاب خوانی بی توجه باشد، کودک علاقه‌ای به خواندن کتاب پیدا نمی‌کند و بالعکس اگر ترویج کتاب خوانی در خانواده صورت گیرد، کودک از ابتدای کودکی به مطالعه علاقه پیدا کرده و در آینده نیز کتابخوانی را ادامه می دهد که باید در این زمینه خانواده‌ها نسبت به این موضوع حساسیت داشته باشند.

به گفته این مسوول، امروز این موضوع مطرح است که کودکان بیشتر به گوشی همراه و موبایل علاقه زیادی پیدا کردند و به بازی های رایانه ای بیشتر علاقه مند هستند تا خواندن کتاب که باید بگوییم این یک موضوع جهانی است اما این معضل باید توسط خانواده و مراکز آموزشی و فرهنگی کنترل شود، چرا که با آگاهی والدین، مراکز نیز در کنار خانواده ها باید نسبت به این موضوعات برنامه ریزی کنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قزوین خاطرنشان کرد: تصویرگرها و نویسندگان بسیار خوبی در قزوین فعال هستند که در حوزه کودک و نوجوان تلاش می کنند و امیدواریم در حوزه فرهنگ کتابخوانی در کودکان شاهد موفقیت‌های روزافزونی باشیم.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

۶ میلیارد ریال به مرمت ۲ خانه تاریخی شیراز اختصاص یافت

به گزارش ایرنا، محمد ثابت‌اقلیدی روز شنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: مرمت هر یک …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ