به گزارش ایرنا از معاونت سیما، پیمان جبلی در بازدید از پشتصحنه سریال سلمان فارسی در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران، با بیان اینکه خوشبختانه تولید سریال ویژه سازمان با برنامهریزی تیم سازنده با نظم و انضباط و طبق پیشبینیها پیش میرود، اظهار کرد: سختترین و پیچیدهترین فصل سریال سلمان، فصل دوم یعنی ایران باستان است.
وی افزود: تیم تولید به اواسط تصویربرداری فصل ایران نزدیک شده و کار با حضور صدها هنرمند و هنرور پیش میرود.
رئیس رسانه ملی با اشاره به اینکه خوشبختانه آمادهسازی فضاها و سازههای عظیم و باشکوه مجموعه سلمان نیز انجام شده و از ویژگیهای منحصربهفرد این مجموعه است، گفت: مانعی برای طی مابقی مراحل تولید و پستولید وجود ندارد و با تداوم این روند، ضریب اطمینان بالایی وجود دارد کهمجموعه نمایشی فاخر صداوسیما در زمان از پیش مشخصشده به آنتن برسد.
حضور بیش از ۱۶۰۰ هنرور و ۶۰ بازیگر در تولید «سلمان»
حسین طاهری، تهیهکننده «سلمان فارسی» نیز با بیان اینکه تقریبا ۱۶۰۰ هنرور از میان بازیگران تئاتری سراسر ایران در پروژه سلمان با ما همکاری دارند، افزود: این افراد طی سالهای گذشته رصد شدهاند، با آنها کار کردهایم و امیدواریم سرمایه آینده فیلمسازی کشور باشند.
وی اضافه کرد: تاکنون حدود ۴۰ بازیگر خارجی و حداقل ۶۰ بازیگر مطرح داخلی در «سلمان» بازی کردهاند و هنوز راهی طولانی در پیش داریم.
طاهری با اشاره به اینکه اکنون نزدیک به ۵۰ درصد تولید سریال در فصل دومش یعنی فصل ایران به اتمام رسیده و بعداز آن، فصل حجاز کلید میخورد، گفت: برنامهریزی کردهایم کار را بهموقع و در زمان معینشده به پخش برسانیم.
مردم پیشنمایش سریال «حضرت موسی (ع)» را مشاهده میکنند
رئیس سازمان صداوسیما سپس به پشتصحنه مجموعه نمایشی الف ویژه دیگر تلویزیون، «موسی (ع)» رفت و گفت: تیم سازنده تصمیم گرفته است تا پیشنمایش مجموعه «حضرت موسی (ع)» را بهعنوان بخشی از تولید مجموعه نمایشی آماده کنند و مردم به زودی پیشنمایش آن را مشاهده خواهند کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که با تولید مجموعه الف ویژه فاخر «حضرت موسی (ع)» شاهد اثری بهیادماندنی، جریانساز و تاریخساز باشیم؛ تیم تولید بهصورت فشرده در حال فعالیت هستند، تا بتوانند هرچه زودتر این سریال بهویژه نسخه پیشنمایش آن را آماده کنند. سرعت تولید بسیار مطلوب است و همکاران مدت قابل توجهی را صرف برداشتهای آزمایشی کردند، تا برای اولینبار سریال «حضرت موسی (ع)» در تاریخ تلویزیون و سینما بهعنوان سریالی با فناوری بسیار پیشرفته تولید شود.
جبلی ادامه داد: مجموعه «حضرت موسی (ع)» انقلابی فناورانه در تولید سینما و تلویزیون ایجاد خواهد کرد و لازم بود دورهای طولانی صرف عناصر مختلف تولید و شناخت ذهنی تولیدی متناسب با این فناوری شود؛ از طرفی، اقدامات لازم ازلحاظ تأسیس زیرساختها، تأمین تجهیزات پیشرفته و فراهم آوردن مراحل طراحی و تولید با موفقیت مسیر خود را طی کرده است.
رئیس رسانه ملی با بیان اینکه ساخت این مجموعه با قدرت ادامه دارد اظهار کرد: داستان «حضرت موسی (ع)» پنج فصل دارد. با وجود اینکه نزدیک به سه دهه از ایدهپردازی، طراحی، نگارش و آمادهسازی تولید این مجموعه فاخر گذشته، ما شاهد به ثمر رسیدن این پروژهایم.
«حضرت موسی (ع)» طبق استانداردهای روز دنیا ساخته میشود
سیدمحمود رضوی، تهیهکننده سریال «حضرت موسی (ع)» نیز در حاشیه این بازدید گفت: از آنجایی که سریال «حضرت موسی (ع)» طبق استانداردهای روز دنیا ساخته میشود، قطعاً بازار خود را خواهد داشت. امسال از نسخه پایلوت (اولیه) مجموعه در جشنواره فیلم فجر رونمایی میکنیم و بعد از آن باید به فکر بازارسازی و بازارپردازی باشیم. امیدوارم اتفاق ویژهای برای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران بیفتد؛ چرا که ما سابقه ساخت آثار دینی چون یوسف پیامبر را داشتهایم که از آن در دنیا استقبال ویژه شد.
وی ادامه داد: سریال «حضرت موسی (ع)» نیز همانند «یوسف پیامبر» است؛ چراکه بخش عمدهای از آیات قرآن کریم به داستان حضرت موسی (ع) ارتباط دارد. در دنیا هم درباره ایشان کارهای متفاوتی ساخته شده است. این مجموعه هم قرائت صداوسیمای جمهوری اسلامی از داستان زندگی حضرت موسی (ع) است که امیدوارم بازار جهانی داشته باشد.
تهیهکننده سریال «حضرت موسی (ع)» با اعلام این خبر که فعلاً پیشتولید مجموعه به پایان رسیده است، عنوان کرد: برای آنکه بازخورد تولید مجازی را دریافت کنیم، لازم است پیشنمایش این مجموعه را به مردم نمایش دهیم و بازخورد آن را دریافت کنیم.
منبع